Library

Beautiful Tomorrow [sequel] : Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | … | [PENDING]

I’m walking towards you : Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | [END]

It supposed to be me : Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | … | [PENDING]

Love My Bestfriend Forever : Part | 1 | 2 | [END]

[not] attached: Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | … | [on going]

Since I (have) Met You : Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 (LAST PART) | [END]

The Possibility of Impossible Us Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | [END]

The Reason(s) Why I Stay: Number | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | [END]

The Untold Story between Us Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | [PENDING!!!]

They Who Belong to That Position Part | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 (LAST PART) | [END]

They Who Belong to That Position : Behind the Story Part | 1 | 2 | (END)

When the Wind Blows Part [HALT] | From Kana: I’m so sorry.

 

PS :

Clue password They Who Belong to That Position lihat di menu S & P

Jika ada masalah, silahkan email ke kadanao21@yahoo.com atau DM ke twitter @kadanao21

Terima kasih ^^

Advertisements

48 thoughts on “Library

  1. Haiii ka , masih inget aku hehe #ga usah diinget lah aku mah gapenting 😀
    waah udah lama banget ga liat blog ini setelah hiatus gara2 kuliah yg menyita waktu

    izin baca karya2 yg kerenbkerennya ya ka, sukses terus dengan karyanya
    semangat !!! 🙂

    Like

  2. Hallo aku reader baru
    Izin untuk baca blog ini
    Tau blog ini dari blog sebelah
    FF di blog ini, kebanyakan penuh teka teki.
    They Who Belong to That Position aku baca di blog sebelah, di sini aku belum baca. Ga kuat sama teka-tekinya, kayak naik roller coster, kita main rumah barbie aja gimana??? Please
    The Reason(s) Why I Stay juga sama penuh teka teki eonnie, hayati kan baper jadinya hahaha

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s